Under drygt 20 år som journalist (på redaktioner och som frilansjournalist) har jag fått artiklar och bilder publicerade i ledande dagstidningar och magasin och haft uppdrag för nyhetsbyråer i Sverige och internationellt. Ämnena har hamnat under kategorier och vinjetter som nyheter, inrikes, lokalt, utrikes, konflikt, krig, pressfrihet, mänskliga rättigheter, sport, ekonomi, näringsliv, arbetsmiljö, nöje, kultur, miljö, energi, teknik och återvinning. Jag har gjort reportage runtom i Sverige och ett flertal länder i Europa, i Indien, Sri Lanka, USA, Kanada, Sierra Leone och i Australien. Jag har gjort en dokumentärfilm för tv samt medverkat i Sveriges Television och Sveriges Radio. Under 2015 släpptes min första bok. Jag har även varit redaktör för och producerat organisationstidskrifter, kundtidningar, medlems- och personaltidningar samt webbinnehåll för organisationer, fackförbund, ett börsnoterat företag samt en statlig myndighet med internationell verksamhet. Den här webbplatsen sjösattes våren 2015. Under Blogg/nyheter finns länkar till några av de senaste publicerade artiklarna.

UNP-supportrar i Sri Lanka

Om parlamentsvalet i Sri Lanka

På valdagen 17 augusti 2015 publicerades mitt reportage från Sri Lanka i Svenska Dagbladet under rubriken ”Bullrig härskare tar till skrämseltaktik”.
Reportaget ”Sri Lankas tysta revolution lever vidare efter valet” i Amnesty Press utspelar sig dagarna innan valet och över valdagen, från söder till norr.